• Teardrop urnen collectie

  Teardrop urnen collectie

  Een urn biedt altijd een herdenkingsplek waardoor u uw dierbare dicht bij u kunt houden.

 • Glasgeschenken

  Herinneringen in kristalglas

  Voor een mooie herinnering aan uw dierbare in kristalglas vereeuwigd.

 • Memoriam collectie

  Memoriam collectie

  Een mooi gedicht op een tastbare herinnering aan uw dierbare.

 • Keramiek urnen van Geert Kunen

  Geert Kunen collectie

  Keramische urnen vervaardigd door beeldend kunstenaar Geert Kunen.

 • Asvlinders, een metamorfose naar een mooie herinnering

  Natural Urn

  Een natuurlijke keuze.

 • Asvlinders

  Vlinder mini urnen

 • Hart- en Ster mini urnen

  Hart- en ster mini urnen

 • keramiek urnen

  Keramiek urnen collectie

 • Mini urnen met kaarshouder

  Mini urnen met kaarshouder

  Vele verschillende modellen van glas, marmer of messing.

 • Gedenk Idee, ook voor dieren urnen

  Betaalbare dieren urnen

  Een tastbare en mooie herinnering aan uw huisdier.

 • Lederen armbanden met vingerafdruk

  Armbanden met vingerafdruk

  Van leer vervaardigd en leverbaar in meerdere kleuren.

Categorieën

Vingerafdruk sieraden

U kunt de vingerafdruk van uw dierbare laten vereeuwigen in een prachtig sieraad. Een persoonlijk sieraad, persoonlijk en bovendien bijzonder, speciaal voor u vervaardigd. Gedenk idee biedt u een collectie exclusieve vingerafdruk sieraden, waarbij het mogelijk is een vingerafdruk, of een afdruk van de handpalm van uw dierbare, te plaatsen op een speciale ring, armband of hanger. De vingerafdruk sieraden van Gedenk Idee hebben een unieke uitstraling. Ze worden vakkundig en met zorg vervaardigd in goud of zilver, gebaseerd op een echte vingerafdruk. Deze sieraden zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal door een Nederlandse edelsmid.

Bij Gedenk Idee kunt u tevens terecht voor vingerafdruk sieraden. Wij zijn specialist in asbestemming. Bij ons bent u verzekerd van:

- Een ruime keuze aan prachtige producten op het gebied van asbestemming;
- Hoogwaardig kwaliteit sieraden;
- Voorzien van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding;

Bij Gedenk Idee bent u van harte welkom voor een mooi en vooral passend vingerafdruk sieraden. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Gedenk Idee via ons contactformulier. Ook kunt u bellen op maandag t/m vrijdag naar ons telefoon nummer: 010-42 807 45.

Gedenk Idee in Rotterdam is u graag van dienst in haar showroom. Wij waarderen een reservering voor een afspraak, zodat wij ruim tijd voor u kunnen vrijhouden. Ons adres is Slinge 600, 3086 EX te Rotterdam.

Hangers, armbanden of ringen, mogelijke vingerafdruk sieraden

Een persoonlijk en tastbaar aandenken vormt onze collectie exclusieve vingerafdruk sieraden. We bieden u de mogelijkheid om te kiezen tussen hangers, armbanden en ringen, waarop een afdruk geplaatst kan worden van een vinger of deel van een handpalm van de persoon van uw dierbare. Onze ringen en hangers worden gemaakt van 925 Sterling Zilver of 14 karaat goud. Onze vingerafdruk sieraden worden handmatig vervaardigd door een Nederlandse edelsmid. Het assortiment is groter dan wij op deze website kunnen weergeven.

Bij een vingerafdruk sieraden is het uiteraard van belang dat deze van hoogwaardig kwaliteit is. U wilt er natuurlijk niet aan denken dat u vingerafdruk sieraden zou kunnen verliezen wegens een zwak punt dat breekt of stuk zou gaan. Daarom bieden wij bij Gedenk Idee BV uitsluitend vingerafdruk sieraden van hoogwaardige kwaliteit en daarnaast bovendien een hoge mate van duurzaamheid. U zult dan ook lang kunnen genieten van uw vingerafdruk sieraden van Gedenk Idee. Meer weten? Bel ons dan of kom langs in onze showroom in Rotterdam.